×
☰ MENU
X

 

Yoga Sadhaka

Το YogaSadhaka, είναι ένα Διαλογιστικό Κέντρο.

Read More

Η Δασκάλα

Η [Υ] Ιώ Μπλετζάκη-Calis βρίσκεται ενεργά στο χώρο της Γιόγκα από το 1992. Την πρώτη της εκπαίδευση στο σύστημα της Σατυανάντα Γιόγκα την έλαβε στην Ελλάδα (Certificate in Yogic Studies) στο Σατυανάντασραμ.

"βιώστε την εμπειρία της βαθιάς χαλάρωσης"

περισσότερα

 

Σουάμι Ράμα

Μην επιτρέπεις τον εαυτό σου να καταπιέζει τις σκέψεις σου. Αντ' αυτού, άσε τις σκέψεις να σου παρουσιαστούν, και γίνει ένα είδους παρατηρητής. Άρχισε να παρατηρείς το νου σου. Μην προσπαθείς να αποδράσεις, μην φοβάσαι το σκεφτικό σου.

yoga icons

Σρι Αουρομπίντο

Όταν ο νους είναι ακίνητος, η αλήθεια βρίσκει την ευκαιρία να ακουστεί, στην αγνότητα της σιωπής.

yoga icons

Μητέρα

Μην προσποιείσαι-να είσαι. Να μην υπόσχεσαι-να δρας. Μην ονειρεύεσαι-πραγματοποίησε.

yoga icons
 

Παραμαχάμσα Γιογκανάντα

Ασκήσου στο διαλογισμό. Θα βρεις ότι κουβαλάς μέσα στην καρδιά σου ένα φορητό παράδεισο.

yoga icons

Β.Κ.Σ Αιένγκαρ

Η γιόγκα είναι σα τη μουσική: ο ρυθμός του σώματος, η μελωδία του νου, και η αρμονία της ψυχής, δημιουργούν την τη συμφωνία της ζωής.

yoga icons

Σρι Νισαργκαντάτα Μαχαράτζ

Συνειδητοποίησε ότι ο κόσμος είναι μόνο μια αντανάκλαση του εαυτού σου και σταμάτησε να βρίσκεις ψεγάδια σ' αυτήν την αντανάκλαση. Παρακολούθησε τον εαυτό σου, τοποθέτησε τον εαυτό σου σωστά, νοητικά και συναισθηματικά. Ο φυσικός εαυτός θα ακολουθήσει αυτόματα.

yoga icons

Δραστηριότητες

Rejuvenance

Rejuvance

Το Rejuvance είναι μια φυσική ψυχοθεραπευτική τεχνική που εφαρμόζεται στο πρόσωπο με ειδικές δακτυλοπιέσεις. Απευθύνεται σε άνδρες και γυναίκες, δίνοντας βαθιά χαλάρωση 

Psychotherapy

ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΙΑ – NDI

Σύμφωνα με τον Michel Lobrot (ιδρυτή του συστήματος της NDI) το πρόβλημα που τίθεται στην ψυχοθεραπεία είναι να μπορέσουμε να εξουδετερώσουμε τα αρνητικά συναισθήματα τα οποία είναι οι πηγές του άγχους και της κατάθλιψης.

Massage

Massage

An experienced and very well trained massuse, can help the elevation of energy not only of the body but also of the spirit.

 
 

Yoga Nidra

 

Είναι μια προ-διαλογιστική πρακτική, που προετοιμάζει το νου για την εμπειρία της διαλογιστικής πρακτικής. Από ύπτια στάση, το σώμα διατηρεί ακινησία και ο νους δραστηριοποιείται μέσω της Επίγνωσης. Τα οφέλη της Γ.Ν είναι πολλά. Χαλάρωση συναισθηματική και νοητική, αναπρογραμματισμός του νου, μείωση έως και εξάλειψη ψυχοσωματικών προβλημάτων, μείωση έως εξάλειψη του άγχους και του στρες.Καλύτερη νοητική συγκέντρωση, βελτίωση της αναπνοής.

Read More

Πνευματικοί ΔάσκαλοιΔιαλογισμός

Ο Διαλογισμός, είναι μια κατάσταση του νου κι αυτό δεν διδάσκεται; Βιώνεται. Κι ως βίωμα δεν μπορεί ούτε να αναλυθεί ή να περιγραφεί με λόγια.Όμως, υπάρχουν πολλές τεχνικές που μπορούν να μεταφέρουν την συνειδητότητα μας στα διάφορα μέρη του νου κι έτσι,εξερευνούμε και να αναγνωρίζουμε τις κρυμμένες περιοχές του νου ενώ διευρύνουμε την Επίγνωση μας.

Το αποτέλεσμα του Διαλογισμού, είναι η αυτό-πραγμάτωση κάτι που επιτυγχάνεται όταν ο ανώτερος νους μετασχηματίζεται.

 

Συνεργάτες

Χάρης Κλωνιζάκης

περισσσότερα

Σοφία Παπαδήμου

περισσσότερα

Subscribe

Εγγραφείτε στο Newsletter για να μαθαίνεται πρώτοι τα νέα μας!