Εκκρεμή

Θεραπεία με ΕκκρεμήΘεραπεία με Εκκρεμή

Η προγνωστική και θεραπευτική ιδιότητα των εκκρεμών εμφανίζεται στην Φαραωνική εποχή, όπου και ανθίζει η εφαρμογή τους. «Χάθηκαν» και εμφανίστηκαν ξανά το 1936. Όμως η κακή χρήση τους τα «εξαφάνισε» μέχρι που το 1976, δύο Γάλλοι ο Belize και ο P.A.Morel τα φέρνουν στην επιφάνεια, τα εξελίσσουν και βρίσκονται και πάλι ως ενεργές  θεραπευτικές πρακτικές, μετρώντας όχι απλώς την ενέργεια, αλλά τονώνοντας και καθαρίζοντας το ενεργειακό πεδίο ατόμων και αντικειμένων.

Τα εκκρεμή μετρούν την ενέργεια ατόμων, χώρων, αντικειμένων, δράσεων. «Απαντούν» σε ερωτήματα, καθαρίζουν και ανεβάζουν την ενέργεια και τις δονήσεις του ατόμου, του αντικειμένου, του χώρου, της εργασίας κλπ.

Δεν απαιτείται η φυσική παρουσία του ατόμου, μόνο η συγκατάβαση του. Τα αποτελέσματα αναλύονται μετά την εξέταση και θεραπεία του ατόμου, της πρόθεσης, του αντικειμένου.

Για όποια άλλη πληροφορία, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου μέσω mail:bletzaki@gmail.com ή για να κλείσουμε ένα ραντεβού.

Rejuvenance

Το Rejuvance είναι μια φυσική ψυχοθεραπευτική τεχνική που εφαρμόζεται στο πρόσωπο με ειδικές δακτυλοπιέσεις. Απευθύνεται σε άνδρες και γυναίκες, δίνοντας βαθιά χαλάρωση, απελευθερώνοντας μυϊκές εντάσεις από ολόκληρη την περιοχή του κεφαλιού και βοηθά στο να δοθεί λύση σε χρόνια προβλήματα αϋπνίας, πονοκεφάλων, ημικρανιών, βαθιάς ανησυχίας, προβληματικής αναπνοής, ενώ βελτιώνει την τριχόπτωση τονώνοντας το τριχωτό της κεφαλής.

Το Rejuvance, μπορεί να αναζωογονήσει το δέρμα και να βελτιώσει την εμφάνιση του, καθώς με την τεχνική δραστηριοποιείται το κολλαγόνο και η ελαστίνη και το πρόσωπο γίνεται πιο φρέσκο και πιο «ζωντανό». Όλες οι ρυτίδες μαλακώνουν, τα ζυγωματικά ανασηκώνονται, το ίδιο και η περιοχή των ματιών.

Το Rejuvance ενεργοποιεί τους μεσημβρινούς επηρεάζοντας τα διάφορα όργανα και τη λειτουργία τους, για αυτό θεωρείται βελονισμός, χωρίς βελόνες, ανόρθωση χωρίς νυστέρι!

Η θεραπεία περιλαμβάνει 6 (έξι) συνεδρίες, οι οποίες γίνονται αναλόγως τις ανάγκες της/του ενδιαφερόμενης/νου, η/ο οποία/ος θα πρέπει να έχει κλείσει τα 18 χρόνια. Εφαρμόζεται 1-2 φορές το χρόνο, αναλόγως των αναγκών και της ηλικίας του ατόμου, ενώ μπορεί να γίνεται συντήρηση με εβδομαδιαίες συνεδρίες οι οποίες προσαρμόζονται στις ατομικές ανάγκες.

Το Rejuvance ΔΕΝ εφαρμόζεται σε παιδιά, εγκύους καθώς και σε διαβητικούς χωρίς την έγκριση του γιατρού τους.

Art & Design

Ιώ Design

Είναι αυτοδίδακτη, με αγάπη για το σχέδιο και τη ζωγραφική. Ο ελεύθερος, αυθόρμητος σχεδιασμός ξεκίνησε το 2012, και πήρε τη μορφή μικρών έργων, που απευθύνονται σε εξειδικευμένο κοινό, κυρίως λόγω της αφηρημένης μορφής τους. Τα σκίτσα της, είναι ένας τρόπος νοητικής αποτύπωσης των αφηρημένων και μη σχηματοποιημένων σκέψεων. Δουλεύει πάνω σε χαρτί ακουαρέλας με ανεξίτηλα αδιάβροχα πενάκια.