Σταύα Αγγελίδη

Γνώρισα τη yoga, σαν μέθοδο άσκησης και ισορροπίας, πριν αρκετά χρόνια και νοιώθω τυχερή που έχω δασκάλα μου την Ιώ, μια δασκάλα με γνώσεις, εμπειρίες, μεταδοτικότητα και αγάπη πραγματική για τους μαθητές της, που γρήγορα κερδίζει την εμπιστοσύνη σου.

Ο διαλογισμός που ακολούθησα στη συνέχεια, πάντα με την  καθοδήγηση της Ιούς, με οδήγησε σε μονοπάτια αυτογνωσίας και ηρεμίας, υπομονής και δύναμης.

Στην περίεργη εποχή που διανύουμε, περιμένω ανυπόμονα το κάθε μάθημα που επιτυχημένα γίνεται διαδικτυακά, με τη δασκάλα να καθοδηγεί και να διορθώνει την κάθε μου κίνηση με την ίδια πάντα προσοχή και υπομονή.

line
dimkond

Δήμητρα Κ.

Συναντηθήκαμε και έγινα μαθήτρια της Ιώς πριν 15 χρόνια. Μέχρι τώρα η καλύτερη εμπειρία ως προς τις συνεδρίες και το πνεύμα της ομάδας. Μου αλάφρυναν στρεσογόνες περιόδους στη ζωή μου.

Η θεραπεία Rejuvance με την Ιώ μια  θαυμαστή εμπειρία !

line

Γιώτα Αγγελέτου
Γλώσσα, Σκόπελος

Συμμετέχω στα μαθήματα ΓΙΟΓΚΑ της Ιώ Calis-Bletzaki  περίπου 4 χρόνια σε όλες τις μορφές, ομαδικό ,ιδιαίτερο και διαδικτυακό μάθημα. Σε όλα τα  είδη η δασκάλα μας είναι υπέροχη ευχάριστη προσιτή, ωραία φωνή, πολύ καλή γνώση της Ελληνικής Γλώσσας και κυρίως έχει πολλές γνώσεις στη γιόγκα, τόσο στη φιλοσοφική προσέγγιση , όσο και στον τομέα της άσκησης και της υγείας.

Με βοήθησε πάρα πολύ και πετυχαίνω τέλεια χαλάρωση αλλά και στη σωματική άσκηση  έχω προχωρήσει  πάρα πολύ  χάρη στην υπομονή και επιμονή της.

line

Πουλχερία Παπαχρήστου
Ζωγράφος- Δασκάλα εικαστικών
Γλώσσα, Σκόπελος

Είχα ασκηθεί και με άλλες δασκάλες στο παρελθόν και όλα τα μαθήματα  γιόγκα μου άρεσαν. Όμως, ένα μάθημα γιόγκα με την Ιώ, είναι μια μετασχηματιστική εμπειρία σώματος και νου. Μέσα στα 6 τελευταία χρόνια που ασκούμαι μαζί της, ποτέ δεν ένιωσα να επαναλαμβάνει μάθημα, ενώ έχω πάντα σωματική ευεξία και νοητική ηρεμία και χαλάρωση. Με την Ιώ έμαθα να βρίσκω το κέντρο μου, και να διατηρώ την ισορροπία μου και εκτός μαθήματος, κι αν ήθελα να παρομοιάσω το πώς αισθάνομαι πριν και μετά το μάθημα, θα έλεγα πως μπαίνω καμήλα και βγαίνω πουλάκι!

Το σίγουρο είναι πως έχουμε ενεργειακή χημεία κι είναι ένας ακόμη λόγος που παραμένω «πιστή» της μαθήτρια.

.

line

Ελένη Π.

Κάνω μαθήματα γιόγκα με την Ιώ Μπλετζάκη από το 2008. Η διδασκαλία της είναι μοναδική γιατί έχει την ικανότητα, τον τρόπο και τη μεταδοτικότητα, με την εξαιρετική χροιά της φωνή της, να μας καθοδηγεί να εκτελέσουμε σωστά την κάθε ασάνα χωρίς να καταπονούμε το σώμα μας. Το κάθε μάθημα μαζί της είναι μία νέα περιπέτεια αφού γνωρίζει για κάθε μέρος του σώματος διαφορετικές ασάνα. Μας μαθαίνει να ακούμε και να ελέγχουμε το σώμα μαςκαι συγχρόνως να το επανασυνδέσουμε με το μυαλό μας. Για εμένα προσωπικά δεν υπάρχει άλλη δασκάλα γιόγκα που μετά το μάθημα, όσο κουρασμένη και αν είμαι, όση ένταση και αν έχω μετά από μία ολόκληρη ημέρα εντατικής εργασίας, αισθάνομαι μια ηρεμία και έχω τέτοια ευεξία που είναι σαν να αρχίζει η ημέρα μου και όχι να τελειώνει…Οπότε μπορώ να πω εκ πείρας ότι ΝΑΙ ΤΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΓΙΟΓΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΙΩ ΕΙΝΑΙ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΖΩΗΣ !